#matcha, #rețete

Dulciuri cu nucă de cocos și Matcha

Dulciuri cu nucă de cocos și Matcha

Combinația mult iubită de matcha și nucă de cocos s-a reunit din nou în această rețetă de dulciuri colorate, nutritive și antioxidante!


Ele sunt foarte simple de făcut, cu doar șase ingrediente și un timp total de creare de aproximativ zece minute. Sunt grozave la micul-dejun sau ca gustare „pe fugă” delicioasă, sațioasă și extrem de sănătoasă pentru tine!


La fel ca multe alte superalimente, matcha este asociat cu prevenirea diabetului, bolii Alzheimer, colesterolului rău și chiar a anumitor tipuri de cancer. Acesta ajută la pierderea în greutate prin arderea caloriilor, sprijină ficatul în a elimina toxinele și sporește energia și imunitatea.


Pulberea de ceai Matcha este de asemenea bună pentru digestie, piele, dinți și gingii. Te ajută la digestie și îți va face pielea să strălucească.


Ingrediente:


  • 150 g fulgi de nucă de cocos
  • 2 lingurițe ulei de nucă de cocos (topit)
  • 3 lingurițe sirop de vanilie Monin (există varianta fără calorii!)
  • 2 lingurițe lapte de cocos
  • 1 lingură de extract de vanilie
  • 1 linguriță din mult iubitul nostru ceai verde matcha 


Instrucțiuni:


  1. Pentru început, amestecă fulgii de nucă de cocos cu uleiul de nucă de cocos într-un blender până când compoziția se transformă în firimituri mici.
  2. Adaugă apoi restul ingredientelor și amestecă din nou!
  3. Rulează bile din masa rezultată și dă-le prin nucă de cocos.
  4. Desertul e gata!


Cumpără aici Matcha Grad Ceremonial.


Te-ar mai putea interesa rețeta de Matcha latte simplu cu lapte de soia sau migdale:Ai făcut această rețetă? Fă-i o poză, dă-i share pe Instagram cu hashtagul #matchachaRo și dă-ne tag @matchacharo ca să apari cu ea la noi în feed. 🍵👩‍🍳