Bol ceramic gri pentru matcha

Bol ceramic gri pentru matcha

Bol ceramic gri pentru ceai matcha unicat și lucrat manual de către artiști români. Glazurat în două straturi.

5400 lei
Bol gri
5400 lei


Livrare gratuită la comenzi peste 200 lei.Livrare în 48 de ore lucrătoare.Checkout securizat.Retur până la 15 zile.

Inspirat după tradiționale modele japoneze care se foloseau special pentru prepararea ceaiului matcha, acest bol gri ajută ca experiența matcha să fie completă. Fiecare model este unicat și prelucrat de mână în România de către tineri artiști, astfel îmbinajul de culori de pe fiecare bol nu va fi niciodată identic. Noi susținem artiștii români, de aceea credem în plată corectă către aceștia.


Ceaiul matcha se prepară excelent într-un astfel de recipient datorită pereților înalți și circumferinței sale înguste. Atunci când ceaiul este omogenizat rapid cu telul de bambus, acesta tinde să iasă afară din bolurile cu formă normală și, de aceea, acest bol verde este ideal pentru prepararea matcha-ului.


Dimensiunile aproximative ale fiecărui bol gri sunt următoarele:


11,5 x 11,5 x 7 cm


Rezistent la mașina de spălat vase și temperaturi foarte înalte.

Review-uri (3)

Este cum ma așteptam, seamănă cu poza.

este ok

Bolul are baza cam mica, e fix cat telul de bambus si trebuie sa pui mai mult de 80 de ml de apa ca sa poti amesteca corespunzator ceaiul (experienta de incepator). Plus ca fie el cat de unicat ar fi, bolul primit de mine e urat cu spume. In poza e de 10 ori mai frumos. Ideea mea de wabi-sabi nu a rezonat cu acest bol. :) Poate kintsugi...