Întrebări frecvente

1. La ce vă referiți când spuneți că Matchacha este 100% natural?

Tot ceaiul nostru Matchacha are gustul la fel de plăcut ca și mirosul. Nu folosim arome sau aditivi artificiali, acest lucru fiind asigurat de către FSSC 22000. Ceaiul pur este prioritatea noastră. Avem grijă să folosim numai frunze de ceai de cea mai înaltă calitate în cutiile noastre Matchacha. Doar așa gustul său tentant poate fi asigurat. Noi credem în 100% calitate naturală și bucuria pură de a bea ceai.


2. Matchacha conține conservanți?

Nu. Matchacha este făcut 100% din ceai verde măcinat fin, deci nu conține conservanți, aditivi sau coloranți.


3. Pot consuma matcha dacă sunt gravidă?

Ceaiul matcha conține cafeină. Societățile medicale recomandă să limitezi consumul la mai puțin de 200 mg de cafeină pe zi, însă noi nu recomandăm deloc pentru a nu dăuna copilului. Consumul după sarcină este chiar indicat.


4. Pot returna produsul?

Poți returna produsul și primi banii înapoi, însă acesta trebuie să fie nedesfăcut (sigilat).


5. De unde provine Matchacha matcha?

Produsul nostru provine din Uji, prefectura Kyoto, Japonia. Colaborăm cu o companie distinsă din Japonia cu o activitate de peste 200 de ani.


6. Câte calorii are matcha?

Matchacha are 3,24 calorii per gram (o porție de ceai conține un gram de matcha). Deci nu trebuie să îți faci griji în privința asta.


7. Cât matcha pot să beau?

Deși am fi onorați să vrei să bei cât mai mult matcha, nu recomandăm consumul a mai mult de 3 căni pe zi.


8. Pot bea matcha dacă alăptez?

Matchacha conține cafeină, însă mai puțin de 1% ajunge în laptele pentru alăptat. Recomandăm consumul moderat, dar nu mai mult de o cană pe zi.


9. Cum depozitez cutia de matcha?

Matchacha este un ceai pe care îl vei găsi tot timpul proaspăt. Odată ce a fost deschis, este cel mai bine să îl depozitezi în frigider, închis și ferit de lumină. Cutiile noastre de aluminiu pot fi reînchise strâns după ce au fost deschise. Astfel, poți fi sigur că nici un alt miros sau aromă nu îți afectează ceaiul. Matcha va rămâne proaspăt până la 2 luni după ce a fost deschis.


10. Care este termenul de valabilitate?

Nefiind un aliment perisabil, produsul rezistă foarte bine o vreme îndelungată. Ai 12 de luni de zile să te bucuri de el și 2 luni de când l-ai desfăcut.